Hjem / Lensmann Haaversensvei 209, 2019 Skedsmokorset

Lensmann Haaversensvei 209, 2019 Skedsmokorset

BRA142m2
Tomt5002m2
Type byggTomannsbolig med takterrasse
OmrådeSkedsmokorset - et tettbebygd sted utenfor Lillestrøm
Byggår2021
Etasjer3
Antall soverom3
Antall bad3
PrisKroner 8.250.000,-,-

Beskrivelse

Vi bygger ditt hus etter dine drømmer

50 meter fra huset ligger Toppen barnehage og på Kjeller finnes barneskole, ungdomsskole og høyskole. Barne- ungdom-skole er nybygget og er satsnings skole for realfagene matematikk, naturfag og teknologiske fag. Det er kort avstand til Lillestrøm sentrum med forretningssenter som innehar et variert og god service- og forretnings tilbud. Her finnes bl.a. kultursenter, kino, butikker, apotek, legekontor, helsebygg, pubèr og restauranter. Lillestrøm er kåret til årets sykkelby hele tre ganger.

Området har også nærhet til lekeplasser, fotballbane, ballbinge, tennishall, friluftsbad, idrettshall, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg, treningssenter, samt flotte tur og friluftsområder i Romeriksåsen sommer som vinter. Du kan spille og i Lillestrøm på Hauger golfbane eller på Losby.

I Lensmann Haaversensvei bor du sentralt, med gode kollektivforbindelser rett utenfor døra.
Ta bussen fra holdeplassen noen minutter å gå fra boligen, eller hopp på toget ved Lillestrøm stasjon.
Bussen  bruker 23 minutter til Lillestrøm stasjon med sykkel bruker du 15 minutter.
Fra Lillestrøm stasjon bruker du 10 – 12 minutter enten du skal til Oslo sentrum eller Oslo lufthavn Gardemoen.

Kjører du bil, tar det deg ca. 20 minutter enten du skal til Oslo sentrum eller Oslo lufthavn Gardermoen.
Lensmann Haaversensvei ligger praktisk plassert med kort avstand til en rekke arbeidsplasser.

Kjapp info

Lensmann Haaversensvei 209 er en ny tomannsbolig med moderne kvaliteter og effektiv arealutnyttelse. Det er en koselig kjøkken avdeling med spiseplass. Fra sofaen kan du se på TV eller nyte flammene fra peisen.
Boligen oppføres i moderne stil og vil by på takterrasse med sen solnedgang. Antatt ferdigstillelse er 2. kvartal 2021, og endelig overtagelse varsles 8 uker før overtakelse. Prosjektet vil bli organisert som et sameie, og hver del får eksklusiv bruksrett til sin tomt.

Kort fortalt

 • Oppføres etter TEK17 og NEK 400.
 • Mulighet for praktikantdel i 1ste etg.
 • Parkering på gårdsplass.
 • Ute platting.
 • Entré/hall med avdelt garderobeløsning.
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer.
 • Romslig stue med gode vindusflater og peisovn.
 • Tre bad.
 • Tre soverom.
 • Sikringsskap med automatsikringer.
 • Elektrisk gulvvarme, peis og downlights.
 • Balansert ventilasjon med gjenvinning.
 • Ferdigplen.

Hvorfor kjøpe nytt

 • Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
 • Innflyttingsklar uten å måtte pusse opp først.
 • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Lave omkostninger.

Om bygget

Vi bygger ditt hus etter dine drømmer

50 meter fra huset ligger Toppen barnehage og på Kjeller finnes barneskole, ungdomsskole og høyskole. Barne- ungdom-skole er nybygget og er satsnings skole for realfagene matematikk, naturfag og teknologiske fag. Det er kort avstand til Lillestrøm sentrum med forretningssenter som innehar et variert og god service- og forretnings tilbud. Her finnes bl.a. kultursenter, kino, butikker, apotek, legekontor, helsebygg, pubèr og restauranter. Lillestrøm er kåret til årets sykkelby hele tre ganger. Området har også nærhet til lekeplasser, fotballbane, ballbinge, tennishall, friluftsbad, idrettshall, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg, treningssenter, samt flotte tur og friluftsområder i Romeriksåsen sommer som vinter. Du kan spille og i Lillestrøm på Hauger golfbane eller på Losby. I Lensmann Haaversensvei bor du sentralt, med gode kollektivforbindelser rett utenfor døra. Ta bussen fra holdeplassen noen minutter å gå fra boligen, eller hopp på toget ved Lillestrøm stasjon. Bussen  bruker 23 minutter til Lillestrøm stasjon med sykkel bruker du 15 minutter. Fra Lillestrøm stasjon bruker du 10 - 12 minutter enten du skal til Oslo sentrum eller Oslo lufthavn Gardemoen. Kjører du bil, tar det deg ca. 20 minutter enten du skal til Oslo sentrum eller Oslo lufthavn Gardermoen. Lensmann Haaversensvei ligger praktisk plassert med kort avstand til en rekke arbeidsplasser.

Kjapp info

Lensmann Haaversensvei 209 er en ny tomannsbolig med moderne kvaliteter og effektiv arealutnyttelse. Det er en koselig kjøkken avdeling med spiseplass. Fra sofaen kan du se på TV eller nyte flammene fra peisen. Boligen oppføres i moderne stil og vil by på takterrasse med sen solnedgang. Antatt ferdigstillelse er 2. kvartal 2021, og endelig overtagelse varsles 8 uker før overtakelse. Prosjektet vil bli organisert som et sameie, og hver del får eksklusiv bruksrett til sin tomt.

Kort fortalt

 • Oppføres etter TEK17 og NEK 400.
 • Mulighet for praktikantdel i 1ste etg.
 • Parkering på gårdsplass.
 • Ute platting.
 • Entré/hall med avdelt garderobeløsning.
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer.
 • Romslig stue med gode vindusflater og peisovn.
 • Tre bad.
 • Tre soverom.
 • Sikringsskap med automatsikringer.
 • Elektrisk gulvvarme, peis og downlights.
 • Balansert ventilasjon med gjenvinning.
 • Ferdigplen.

Hvorfor kjøpe nytt

 • Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
 • Innflyttingsklar uten å måtte pusse opp først.
 • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Lave omkostninger.

Informasjon

Hva finner du i nærheten?

Åråsen Stadion

Åråsen Stadion Er du interessert i fotball? Åråsen stadion, som er hjemmebanen til fotballklubben Lillestrøm.

Lillestrøm Stasjon og Bussterminal

Fra Lillestrøm stasjon bruker du 10 minutter enten du skal til Oslo sentrum eller Oslo lufthavn Gardemoen.

Her stopper flytoget på vei til og fra Gardemoen. Sterke krefter jobber for å få T-bane og/eller «Super buss» til Lillestrøm.

Nebbursvollen Friluftsbad

Nebben holder åpent fra Mai til skole start i August, morgen bading 08-09 (svømming) familie bad 10-18.

Nebbursvollen Friluftsbad består av 3 bassenger (50 m basseng, øvingsbasseng med leker og plaskebasseng). Badet er et utpreget «familiebad» med store friarealer, vannsklier, dusj/toalettanlegg, områder for lek og ballspill, grillmuligheter, picknic-område, sandvolleybane, kiosk og lekeplass.

Lillestrøm Kultursenter

Lillestrøm Kultursenter har ulike arrangement hele året med noe for enhver smak. Her møter amatørene og verdens stjernene.

Her er det 8000 kvm fordelt på forskjellige romstørrelser, 5 forskjellige scener, møterom, prøvesaler, verksted, utstillingslokaler, dansestudio, restaurant, pub og serveringslokaler.

Kjeller Skole 1-10 trinn

Barne- ungdom-skole er nybygget og er satsnings skole for realfagene matematikk, naturfag og teknologiske fag.

Nylendlia alpinbakke

Flott treningsbakke for alpint enten du ønsker å lære å stå på ski eller kjøre som aktiv alpinist i Nero Alpin. Du bruker tre minutter i bilen på de 2,6 km til du er i bakken.

OM DITT NYE KJØP

Tomten

Inngangspartiene/felles arealer gruses med 0,20/0,40 og ferdigplen. F
Prosjektet vil bli organisert som et sameie. Tomten seksjoneres og hver del får eksklusiv bruksrett til sin tomt i vedtektene.

Byggemåte

Byggene fundamenteres på graderte steinmasser.
Støpt plate på mark, med ringmurselementer, isolasjon, og ca. 10 cm armert betong. Bygget er satt opp som en trekonstruksjon. Netto romhøyde vil være ca. 2,4m. På bad og deler av teknisk/bod vil det være nedforet himling og lavere takhøyde, ned mot ca. 2,2m.

Ytterveggene utføres i bindingsverk med isolasjonstykkelse som kreves for TEK 17 og utvendig stående panel. Takkonstruksjon består av tretak med isolasjonstykkelse som kreves for TEK17 i himling. Utvendige beslag og tak nedløp leveres i plastbelagt stål utførelse.

Parkering

Det er parkering rett utenfor med stikk og utvendig belysning. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlige/kommunale avgifter

De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

ØKONOMI OG ANSVAR

Omkostninger (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 500,- (Dokumentavgift (tomteverdi: kr 1 500 000,-))

38 722,- (Omkostninger totalt)
+ 8.250.000,-

Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges enhetene iht. bustadoppføringslova. Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12. Dersom selger har tatt forbehold skal garanti stilles straks etter at forbeholdene er bortfalt.

Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

Garantien gjelder som sikkerhet både for selve boligen, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, herunder ferdigstillelsen av disse.

Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

Dersom det er tatt forbehold og garanti ikke stilles straks etter at forbeholdene er bortfalt, eller byggearbeidene igangsettes, gis kjøper en særskilt hevingsadgang. Kjøper kan da varsle selger skriftlig om at de ønsker å benytte seg av hevingsadgangen. Selger må gis en frist på minimum ti virkedager for å bringe forholdet i orden.

Kjøpers betalingsplikt inntrer ikke før det er stilt garanti etter bustadoppføringslova § 12. Dersom selger har tatt forbehold inntrer betalingsplikten for ev. forskudd selv om garanti ikke er stilt.

Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på selgers advokat klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 35 Bnr. 3 i Lillestrøm kommune, dette vil endre seg ved gjennomført seksjonering av eiendommen og registrering av sameie.

Annen informasjon

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse før boligen kan overtas.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos selger.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende i følge betalingsplan. Beløpet innbetales selgers advokat klientkonto ved kontraktsinngåelse og er avtalt å være forskudd i samsvar med bustadoppføringslovens § 47 (2) under forutsetning av at selger stiller garanti for beløpet etter bustadoppføringsloven § 47 (3). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet.

Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på advokat klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt.
Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på selgers advokat klientkonto innen overtagelse.

Forbehold

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning iht tegninger som er fremvist.

Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene.

Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.

Inforute om huset

Planløsning
1 etasje: Entre, gang, gjesterom, kjøkken, bad, stue, bod.

2 etasje: Spisestue, kjøkken, stue, hoved soverom, bad.

3 etasje: 2 soverom, takterrasse

Det er trappefri adkomst til inngangsparti. Entre får fliser på gulv. Himlinger sparkles og males to ganger, mens veggene males to ganger i ønsket farge.

Med varme i gulvet tørkes det effektiv opp etter våte klær og sko. Øvrige rom får Kæhrs Tarantino 3 st, hvit matt eikeparkett.

Kjøkkeninnredningen fra Drømmekjøkkenet Lillestrøm, stilig og elegant. Benkeplaten er av typen 2386 Luna laminate, med underlimt vask fra Franke.

De integrerte hvitevarene består av 60 cm induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys og ventilator.

Tomannsboligen har en fin stue i andre etg med åpen kjøkkenløsning – et naturlig samlingspunkt for familie og venner. Her er det plass for både sofa, tilhørende møblement og langbord.

Store vindusflater vil fylle rommet med dagslys fra flere himmelretninger, mens en peis bidrar med ekstra varme og hygge.

Boligen inneholder tre bad/WC. Alle rommene får deilig gulvvarme, 20×20 fliser på gulv og fliser i 20X20 El Barco Oslo lack på vegg. Det blir integrerte downlights i himling.

Tomanns boligen får tre soverom. Hoved soverom ligger i andre etasje, To soverom i tredje etasje.

Boligen har elektrisk gulvvarme på alle bad/WC og entre. Det blir peis i stue.
Varmtvannsbereder bereder plasseres i bod.

Det leveres rikelig med punkter etter NEK-400 standarden. Det blir downlights i vindfang, kjøkken, stue og alle bad. Øvrige rom leveres med takpunkt. Boligen blir utstyrt med et trekkerør for tv/data/telefon. Det blir tv-uttak i stue hvor kjøpere er selv ansvarlig for bestilling av installasjon og tilkobling.

Det leveres ventilasjon med varmegjenvinning spesielt utviklet for å kunne klare byggekravene for nye boliger og energikravene i TEK17. Aggregatet plasseres i bod. Inntak og avkast til aggregatet er i yttervegg.

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene.

Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.

Er du klar for ditt drømmehus?

  opp