Hjem / Nedre Ryensvei 33e, Strømmen

Nedre Ryensvei 33e, Strømmen

Beskrivelse

Husene

Nedre Kjellerstuvei er fire eneboliger med moderne kvaliteter og effektiv arealutnyttelse. Gode boder og mulighet for garasje. De har koselig kjøkken avdeling med «downlights» og god spiseplass. Fra sofaen kan du se på TV eller nyte flammene fra peisen.

Boligene oppføres i moderne stil og vil by på både balkong og storslått takterrasse. Antatt ferdigstillelse er 3. kvartal 2018, og endelig overtagelse varsles 8 uker før overtakelse. Prosjektet vil bli organisert som et sameie, og hver del får eksklusiv bruksrett til sin tomt.

Om bygget

Husene

Nedre Kjellerstuvei er fire eneboliger med moderne kvaliteter og effektiv arealutnyttelse. Gode boder og mulighet for garasje. De har koselig kjøkken avdeling med «downlights» og god spiseplass. Fra sofaen kan du se på TV eller nyte flammene fra peisen. Boligene oppføres i moderne stil og vil by på både balkong og storslått takterrasse. Antatt ferdigstillelse er 3. kvartal 2018, og endelig overtagelse varsles 8 uker før overtakelse. Prosjektet vil bli organisert som et sameie, og hver del får eksklusiv bruksrett til sin tomt.

Er du klar for ditt drømmehus?

    opp